Inrichting & Onderhoud

Hulp nodig met je aquarium? Wij kunnen je aquarium bij jou thuis of op het werk voor je inrichten, (regelmatig) onderhoud doen of een diagnose stellen als er iets mis is met je bak.

Inrichten

Inrichting Esther

Een mooi ingericht aquarium is een aanwinst voor iedere ruimte. Het heeft zeker meerwaarde hier een aquariumspecialist bij te betrekken. Wij hebben de kennis en de ervaring om je aquarium er prachtig uit te laten zien. Onze specialiteit ligt bij natuurlijke, groene aquaria die snel een biologisch evenwicht bereiken. Ook met het inrichten van Malawi aquaria hebben we veel ervaring. Wil je iets anders? We hebben altijd zin in een nieuwe uitdaging!

Voor het inrichten van je aquarium vragen we €40 per uur inclusief BTW.

Onderhoud

Onderhoud AquascapeGeniet je van het kijken naar een aquarium maar doe je het onderhoud liever niet zelf of kan je het niet zelf? Huur ons dan in om het voor je te doen. Of het nu op een regelmatige basis is of eenmalig omdat je tussen de algen de planten niet meer ziet, bedrijf of particulier, wij nemen je graag het werk uit handen. 

Voor het onderhouden van je aquarium vragen we €40 per uur inclusief BTW.

Een abonnement/servicecontract kost €100 per maand. De intake is gratis.

 

Diagnose

Vaak kunnen we problemen met een aquarium vanuit de winkel oplossen. De oorzaken van algengroei en visziekten kunnen we meestal op basis van foto’s, water testen en/of microscopisch onderzoek herkennen, waarna we een doe-het-zelf oplossing bieden. In sommige gevallen blijven de problemen echter hardnekkig aanwezig. Dan kan het fijn zijn als een van ons naar je aquarium komt kijken. 

Voor het komen kijken naar je aquarium om een diagnose te stellen met bijbehorend advies vragen we €35 inclusief BTW.

Wil je dat we het probleem ook voor je oplossen? Dan valt dat onder de tarieven van onderhoud.

 

Voor inrichting, onderhoud en diagnose geldt: woon je ver weg? Dan rekenen wij reistijd en -kosten extra.